Inlägg

Visar inlägg från maj, 2017

Tack och vi ses i mina andra bloggar.

Bild
Det var så roligt att skriva blogg och att ni kunde läsa också. Hoppas att ni gillade den. Som sagt nu kommer jag vara upptagen på studenten och så vidare, så jag vill säga hejdå så länge och ha det så bra. Vi ses efter studenten. jag kommer att lägga många mer bloggar om studenten och hur det gick och hur jag såg ut. bye bye all. https://www.google.se/search?q=graduation+in+sweden&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1noyw6ZTUAhXEBiwKHZdVALQQ_AUIBigB&biw=1453&bih=731#tbm=isch&q=tack&imgrc=ugvB4jgsRDsG_M:

Dubai!!

Bild
Hej allihopa! Jag har aldrig rest till Dubai men ska göra det efter studenten. Att åka till Dubai har alltid varit mitt dröm det är kanske din också, vem kan inte gilla/älska Dubai när det är så fint och fint väder. kanske 2018 sommaren ska jag åka dit med mina kompisar. https://www.google.se/search?q=graduation+in+sweden&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj1noyw6ZTUAhXEBiwKHZdVALQQ_AUIBigB&biw=1453&bih=731#tbm=isch&q=dubai&imgrc=6aZYwZjwfipWvM: 

No more school!!!!

Bild
Hiiiii all there!! Only 2 weeks left until my graduation and i am so happy that i can´t even describe the reason. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisIH36mYnJLPF-qzSZu9_5vePHdamzYnrTnzATz8gVXAMn6RkFvw7ANd9wJHZTzIaBe_jdIaEySzGlnkgKTN1QXffhlqkxv-sGZIqW-WKRD2dLKw-5onrVzBqwmW3aaBD9pN8IYLxLQtY/s1600/IMG_2882.JPG after two weeks we are going to dress like that and runnnnnnnn and see you there (Brinellgymnasiet SAA14 2k17 - 07 - 10)

Somaliska bröllop/fest kläder, traditionen och själva bröllopet.

Bild
Tjäna allihopa hoppas att ni som läser min blogg mår bra:) Min blogg idag handlar om somaliska bröllop/fest kläder och hur våran bröllop funkar.  Jag själv är somali och kommer från Somalia. I vårt tradition brukar vi ha stort bröllop som vi alla är finklädda med olika färger. Våra somalisk bröllop brukar alltid börja vid 22:00 på kvällen och sen sluta klockan 5 på morgonen. Jag vet det låter WHAAAAT..... men det är så våra bröllop är. Det som är bra med vår bröllop är att man blir inte trött och man får bra mat att äta och ficka så klart:). Min senaste bröllop jag åkte var bara 2 månader sen och det var så bra. Här nere kan jag visa er kläder vi brukar ha till bröllopet och maten. Och den här är maten vi brukar äta när vi är på bröllopet. Och här är källan från google.   https://www.google.se/search?q=somalisk+br%C3%B6llop&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwigutPFtPTTAhWDhiwKHaazAE4Q_AUICigB&biw=1440&bih=735#tbm=isch&q=somali+wedding+food&im

Jag ska ta studenten!

Bild
Aslama´aleykum till min blogg! 2017-06-10 är dagen jag kommer att ta studenten, en lördag som jag kommer att minas i hela mitt liv. Att ta studenten var något jag alltid tänkt på och nu är det bara 25 dagar kvar tills jag tar studenten. Jag är så taggad!.  För några månader fick jag min studentmössa vilket jag tänker visa er nu. Den här studentmössa ni ser är min studentmössa.